• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Uw accu als nieuw...Maar dan beter!

Dit is letterlijk waar we staan. Wij willen uw accu met alle liefde repareren of reviseren alleen maken wij de accu beter dan die voorheen was. Dit krijgen wij voor elkaar door de juiste apparatuur, kennis, vakmanschap en materialen toe te passen. Dit in combinatie met een accu geeft een waanzinnig resultaat!

Door het goede werk wat we afleveren aan klanten is er veel werk bijgekomen en is een goed lopende zaak werkelijkheid geworden. In 2017 is de naam Accu-Reparatie (afgekort AR) officieel geworden en staan we daar bekend mee. Ons bedrijfspand staat in Montfoort-Utrecht waar het voor iedereen in het land heel toegankelijk is.

 

Wij zijn op tv geweest bij Doe maar Duurzaam op RTLZ en daar zijn wij ontzettend trots op! Bekijk hieronder de uitzending.

 

De klant eerst en dan pas de rest

Bij ons komt de klant op de eerste plaats, daarna het andere. Service aan de klant vinden wij het beste wat er is en we zetten ons hier voor de volle 100% voor in. Dit maakt ons uniek en aantrekkelijk. Accu kapot? Nee, wij zeggen niet jammer dan. Wij zeggen kom de accu langs brengen of stuur hem op, morgen is de accu klaar. Eventuele retouren (minder dan 3% per jaar) komen als eerst aan de beurt. Wij vinden immers dat de klant voor de accu betaalt heeft en de klant moet daarom ook zoveel mogelijk kunnen genieten van zijn of haar accu.

Alleen het beste materiaal & apparatuur

Wij gebruiken alleen accucellen van Samsung, deze A-merk cellen zijn de beste die er zijn en daar geloven wij in. Bij ons wordt uw accu niet gereviseerd met zogenaamde FIRE-cellen of andere merken cellen. Deze zijn van hele slechte kwaliteit en dat willen we niet, nee wij willen alleen het beste voor de klant.

Ook de apparatuur die wij gebruiken is heel professioneel. Neem onze puntlas machine bijvoorbeeld, elke las die de machine maakt om de accucellen aan elkaar te binden wordt gecontroleerd. Is de las niet goed dan geeft de machine dit direct aan d.m.v. een beeldscherm en een geluid. Hierdoor kunnen wij garanderen dat echt elke las die de machine maakt van dezelfde kwaliteit is. 

Er zijn helaas nogal wat bedrijven die een puntlas apparaat gebruiken van pak hem beet 120 dollar. Deze zijn van hele slechte kwaliteit en kunnen daarom ook absoluut niet vergeleken worden met de apparatuur die wij gebruiken. Mocht u toch de accu ergens anders laten reviseren, vraag de reparateur welk apparaat hij gebruikt. Ziet u een klein kastje met een hendeltje zodat hij draagbaar is? Loop dan gelijk weg.